Activitats

filtro

  • Filtrar per tipus

Filtrar


4 de juny, de 19 a 22 h.
Rambla de Santa Mònica

Classe de tango i folklore argentí amb Argenfolk

Viu el tango a La Rambla! Classe de ball de tango, "peña" i milonga amb Mariano Garces Grizy. Aforament limitat i inscripció prèvia a mgtango@gmail.com o al tel. 603 847 038.


5 de juny, a les 12:30 h.
La Rambla de Santa Mònica

Tallers d’exhibició d'Artesans

Els artesans de la Fira Nova Artesania de La Rambla ens mostren diferents tècniques tradicionals per crear objectes, treballant la fusta, la pell i la plata. Aforament limitat.


5 de juny, de 16 a 20 h.
Rambla de Santa Mònica

Exposició Art al Carrer - Estàtues Humanes

Formen part del paisatge de La Rambla des de fa molts anys i s'ajunten els dissabtes per exhibir el seu subtil art al públic barceloní.


5 de juny, de 18 a 20 h.
Font de Canaletes

Ruta guiada “La Rambla més captivadora” amb CultRuta

Redescobrirem La Rambla, però amb els ulls dels il·lustres veïns i viatgers que n'han quedat fascinats. De Sissí Emperadriu a Albert Einstein, passant per García Lorca, Miró, Pitarra, Ocaña, Andersen i tants altres personatges. Per comprar l’entrada online, un cop seleccionada la data a la web, cal escollir les entrades del tipus "col·lectius associats" i introduir la clau "TSCAT" per accedir al preu reduït. Aforament limitat i venda d’entrades online.


6 de juny, de 11 a 12:30 h.
S'indica a la reserva.

Ruta guiada “Comèdies i Tragèdies de La Rambla” amb Fragment Serveis Culturals

Un passeig que et mostrarà les dues cares d'un fascinant univers que es va definir entre el luxe dels teatres i els palaus modernistes i el terror de les revoltes, els atemptats i els assassinats. Aforament limitat i inscripció prèvia a rutesfragment@fragment.cat.


6 de juny, a les 12 h.
Plaça Reial

Espectacle "Liceu Vermut" amb Chicuelo

El Gran Teatre del Liceu ens porta el guitarrista de flamenc, compositor i intèrpret Juan Gómez “Chicuelo”. És col·laborador habitual d’artistes tan emblemàtics com Enrique Morente, Sara Baras, Eva Yerbabuena, José Mercé, Diego “El Cigala”, Miguel Poveda, Ginesa Ortega, Carmen Linares o Maria João Pires. Amb “Chicuelo” queda clar que el flamenc no només es canta i es balla, també es toca. La poesia de la seva guitarra va al fons de l’ànima per fer-nos partícips d’emocions molt íntimes.


6 de juny, de 16 a 21 h.
Pla del Teatre

Caricatures i Retrats a La Rambla

Des de sempre hi ha hagut pintors i dibuixants a La Rambla. Els diumenges es reuneixen caricaturistes i retratistes al Pla del Teatre.


5 i 6 de juny
Moll d'Espanya, 5

Downtown Market Barcelona amb el Centre Comercial El Maremagnum

Un cap de setmana de shopping al costat del mar per descobrir noves marques de moda, tastar diferents opcions gastronòmiques, escoltar música i divertir-se amb les activitats infantils gratuïtes. I tot sota la garantia del comerç de proximitat, ja que el Downtown Market Barcelona agrupa a dissenyadors artesans, marques i propostes culinàries locals.


8 de juny, a les 14 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de "Global Training" a La Rambla amb CEM Colom

Entrenament intervàl·lic d'alta intensitat, en el qual es treballaran les diferents capacitats condicionals: agilitat, força, flexibilitat, coordinació, velocitat i resistència. Tot això amb un treball per estacions i dirigit per un tècnic especialitzat en aquesta mena d'entrenaments. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia per usuaris del centre a través de l'app, i a través de infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


8 de juny, a les 18 h.
c. de la Junta de Comerç, 14

Tour guiat "Passejant per la Rambla" + "Showcooking" i degustació de tapes a La Cuina de la Boqueria

Descobreix tot passejant, els secrets que amaga La Rambla. A més, La Cuina de la Boqueria organitza un "showcooking" de tapes que, posteriorment, podràs degustar-les! El menú consta de: La nostra brava, Capuccino de llentia amb escuma de patata i tòfona, Empanades de verdures, Mini caneló fred de llagostins i Postres. Aforament limitat amb reserva prèvia a hola@lacuinadelaboqueria.com o al tel. 609 219 089.


9 de juny, a les 11:30 h.
La Rambla, 115

Visita a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

Una visita en un espai únic. Utilitzant el codi promocional RAMBLA2X1 en el procés de compra a la web, podrà gaudir d’un 50% de descompte en l’entrada. Promoció només aplicable a la venda online d’entrades. Aforament limitat.


9 de juny, a les 14 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de "Body Combat" a La Rambla amb CEM Colom

Uneix l'entrenament divertit al ritme de la música amb moviments que provenen de diferents esports de contacte com el Muay Thai o el Kick-boxing per aconseguir una classe molt entretinguda que posa les nostres pulsacions al límit. Aforament limitat màxim de 20 persones. Reserva prèvia per a usuaris del centre a través de l'app, i a través de infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


9 de juny, a les 18 h.
Passatge de la Pau, 10 bis

Visita guiada a la Fundació Enric Miralles

La Fundació Enric Miralles, basant‐se en la manera de fer i de pensar de l’Enric Miralles, es constitueix com un centre per a l’experimentació de l’arquitectura contemporània i d’altres disciplines artístiques afins, essent una plataforma de coneixement i promoció. Actualment hi ha l’exposició “Un Viatge (virtual) a Edinburgh. Video story sobre el Parlament d’Escòcia”. Aforament limitat i reserva prèvia a info@fundacioenricmiralles.com.


9 de juny, de 19 a 20 h.
Restaurant Núria. Rambla de Canaletes, 133

Visita guiada a l'exposició del Restaurant Núria + obsequi de tapa i cervesa

En el decurs dels anys, el Núria ha vist el pas del temps i l'evolució de la ciutat de Barcelona i la seva gent des d'un enclavament emblemàtic i representatiu. Gaudeix d’una visita al restaurant i coneix la seva història a través de la seva exposició permanent d’il·lustracions. Inclou una tapa i una cervesa Damm de cortesia. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia a reservas@nuria.com.


10 de juny, a les 12:30 h.
La Rambla

Taller d’Art Floral amb la floristeria Benzal

Un taller per descobrir tots els secrets i trucs per cuidar les plantes a casa, tot explicant també la història d’aquesta floristeria tan emblemàtica de La Rambla que existeix des de 1970. La seva parada està situada just davant de la pastisseria Escribà. Aforament limitat i reserva prèvia a gremi@floristes.cat.


10 de juny, de 16 a 17:30 h.
Font de Canaletes, La Rambla

Ruta guiada “Ramblejant” amb Fragment Serveis Culturals

Un passeig per La Rambla des de la font de Canaletes i fins a La Rambla de Mar, acompanyat de la mà d'un especialista en història de Barcelona. Et permetrà conèixer una Rambla que no havies vist mai, carregada d'art, edificis singulars i històries amagades. Aforament limitat i reserva prèvia a rutesfragment@fragment.cat o al perfil d'Instagram de @rutesfragment.


10 de juny, a les 18 h.
Tablao Flamenco Cordobés, La Rambla, 35

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Maria Rosa Pérez Casares, "exbailaora" i propietària del tablao, ens mostra els secrets d'aquest prestigiós i històric temple del flamenc: anècdotes, personatges il·lustres, artistes i moltes coses més. Aforament limitat i reserva prèvia a tablao@tablaocordobes.com o al tel. 933 175 711.


10 de juny, a les 19 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de Cross Colom a La Rambla amb CEM Colom

Entrenament d'exercicis funcionals, molt variats, executats a alta intensitat, en un programa de força i condicionament físic integral. Es basa en disciplines com l'halterofília, la gimnàstica i la condició metabòlica. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia per a usuaris del centre a través de l'app, i a través de infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


10 de juny, a les 19 h.
c. de la Junta de Comerç, 14

Maridatge de cerveses Damm amb tapes del xef Albert Ortiz de La Cuina de la Boqueria

Aprenem més del món de la cervesa fent un maridatge únic de la mà de Damm, en col·laboració amb el xef Albert Ortiz de La Cuina de la Boqueria. El maridatge es compon de: 1 Cervesa Malquerida amb torrada cruixent de ceviche de corball i tomàquet del Maresme amb granitzat de Malquerida picant. 2. Cervesa Estrella Damm amb Estrella cremosa sobre maduixa torrada i taronja maltejada. 3. Cervesa Complot IPA amb Arròs cremós d’escopinyes, espàrrecs de marge, naranja i cafè. 4. Cervesa Bock Damm amb Plàtan negre, vainilla, xocolata negra i regalèssia. Aforament limitat i reserva prèvia a hola@lacuinadelaboqueria.com o al tel. 609 219 089.


11 de juny, de 10 a 13 h.
Quioscos de flors núms. 7, 13 i 16 de La Rambla de les Flors

“Recuperem els Quioscos de La Rambla” amb ELISAVA

L'alumnat de 1r curs del Grau en Disseny d'ELISAVA exposa els seus projectes de recuperació de l'interior de tres dels quioscos buits de flors a la mateixa Rambla. Aquest projecte proposa dinamitzar culturalment l'entorn de la Rambla perquè els habitants de la ciutat tornin a gaudir del passeig central de la ciutat, evitat en els últims anys a causa de la massificació turística.


12 de juny, de 11 a 12:30 h.
S'indica a la reserva.

Ruta guiada “Comèdies i Tragèdies de La Rambla” amb Fragment Serveis Culturals

Un passeig que et mostrarà les dues cares d'un fascinant univers que es va definir entre el luxe dels teatres i els palaus modernistes i el terror de les revoltes, els atemptats i els assassinats. Aforament limitat i inscripció prèvia a rutesfragment@fragment.cat o al perfil d'Instagram de @rutesfragment.


12 de juny, a les 11 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de "Zumba Strong" a La Rambla amb CEM Colom

Les classes són d'alta intensitat i es componen d'exercicis com aixecament de genolls, salts de tisora, burpees o esquats. Combinen els exercicis amb pes corporal, exercicis de càrdio, "kick-boxing" i tonificació muscular. Aforament limitat màxim de 20 persones. Reserva prèvia per a usuaris del centre a través de l'app, i a través d' infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


12 de juny, de 12:30 a 14:30 h.
Rambla de Santa Mònica

Classe de tango i folklore argentí amb Argenfolk

Viu el tango a La Rambla! Classe de ball de tango, “peña” i milonga amb Mariano Garces Grizy. Aforament limitat i inscripció prèvia a mgtango@gmail.com o al tel. 603 847 038.


12 de juny, a les 12:30 h.
La Rambla de Santa Mònica

Tallers d’exhibició d'Artesans

Els artesans de la Fira Nova Artesania de La Rambla ens mostren diferents tècniques tradicionals per crear objectes, treballant la fusta, la pell i la plata. Aforament limitat.


12 de juny, de 16 a 20 h.
Rambla de Santa Mònica

Exposició Art al Carrer - Estàtues Humanes a La Rambla

Formen part del paisatge de La Rambla des de fa molts anys i s'ajunten els dissabtes per exhibir el seu subtil art al públic barceloní.


13 de juny, de 11 a 13 h.
Font de Canaletes

Ruta guiada “La Rambla més captivadora” amb CultRuta

Redescobrirem La Rambla, però amb els ulls dels il·lustres veïns i viatgers que n'han quedat fascinats. De Sissí Emperadriu a Albert Einstein, passant per García Lorca, Miró, Pitarra, Ocaña, Andersen i tants altres personatges. Per comprar l’entrada online, un cop seleccionada la data a la web, cal escollir les entrades del tipus "col·lectius associats" i introduir la clau "TSCAT" per accedir al preu reduït. Aforament limitat i venda d’entrades online.


13 de juny, a les 12 h.
Plaça Reial

Espectacle “Liceu Vermut” amb Hidrogenesse

El Gran Teatre del Liceu ens porta a Hidrogenesse, el duo d’art-rock electrònic format l’any 1996, que està integrat per Carlos Ballesteros (veu) i Genís Segarra (teclats). A banda de la seva particular visió del pop electrònic, els seus darrers treballs incorporen noves influències i sons com ara el mambo, el “danzón”, el txa-txa-txa, la cançó popular... Aquests artistes, sota l’aura de The Smiths, Morrisey, Saint Etienne i Pet Shop Boys, recrearan el seu particular univers sonor.


13 de juny, de 16 a 21 h.
Pla del Teatre

Caricatures i Retrats a La Rambla

Des de sempre hi ha hagut pintors i dibuixants a La Rambla. Els diumenges es reuneixen caricaturistes i retratistes al Pla del Teatre.


14 de juny, a les 18:30 h.
Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. c/ de la Canuda, 6.

“Montserrat Roig, un referent avui” a l’Ateneu Barcelonès

Periodista, activista, però sobretot, escriptora. Montserrat Roig Fransitorra (1946-1991) va ser una figura intel·lectual de primer ordre a la Catalunya de la Transició, i un referent de feminisme i compromís durant la recuperació democràtica. Per reivindicar el seu llegat, tres escriptores de generacions diferents, Carme Riera, Najat El Hachmi i Anna Punsoda, comentaran l'obra literària de Roig i com s'ha llegit al llarg de les dècades els seus clàssics contemporanis, en un acte d'homenatge l'endemà del dia que Roig hagués fet els 75 anys. Aforament limitat.


15 de juny, a les 12 h.
La Rambla, 93

Taller de floristeria amb Flors Carolina

Demostració floral on s’expliquen tots els consells per fer un ram de flors, tot explicant la història de la floristeria Flors Carolina, situada al costat del Mercat de La Boqueria, i dels personatges il·lustres que l’han visitada, a través d’una exposició fotogràfica. Aforament limitat a un màxim de 8 persones i reserva prèvia a gremi@floristes.cat.


15 de juny, a les 19 h.
c. de la Junta de Comerç, 14

Gimcana Cluedo CSI "El misteri de La Rambla" amb OK Team + Tapa de fideuà i zurito de vi a La Cuina de la Boqueria

Juga al famós joc de detectius i de misteri al voltant de La Rambla. L’activitat finalitza amb una tapa de fideuà i un gotet de vi a La Cuina de la Boqueria. Aforament limitat amb inscripció prèvia a hola@lacuinadelaboqueria.com o al tel. 609 219 089.


15 de juny, a les 19 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de Cross Colom a La Rambla amb CEM Colom

Entrenament d'exercicis funcionals, molt variats, executats a alta intensitat, en un programa de força i condicionament físic integral. Es basa en disciplines com l'halterofília, la gimnàstica i la condició metabòlica. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia per a usuaris del centre a través de l'app, i a través de infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


16 de juny, a les 11:30 h.
La Rambla, 115

Visita a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

Una visita a un espai únic. Utilitzant el codi promocional RAMBLA2X1 en el procés de compra a la web, podrà gaudir d’un 50% de descompte en l’entrada. Promoció només aplicable a la venda online d’entrades. Aforament limitat.


16 de juny, a les 18 h.
Fundació Enric Miralles. Passatge de la Pau, 10 bis

Visita guiada a la Fundació Enric Miralles

La Fundació Enric Miralles, basant‐se en la manera de fer i de pensar de l’Enric Miralles, es constitueix com un centre per a l’experimentació de l’arquitectura contemporània i d’altres disciplines artístiques afins, essent una plataforma de coneixement i promoció. Actualment hi ha l’exposició “Un Viatge (virtual) a Edinburgh. Video story sobre el Parlament d’Escòcia”. Aforament limitat i reserva prèvia a info@fundacioenricmiralles.com.


16 de juny, a les 18:30 h.
Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. c. de la Canuda, 6.

Lectura poètica en homenatge a Alfons Borrell a l’Ateneu Barcelonès

Al llarg de la seva trajectòria plàstica, Alfons Borrell va establir contacte amb un nombre representatiu de poetes destacats, amb qui col·laborà o, simplement, hi tingué una estreta relació d’amistat. Per recordar-lo, tots aquests poetes s’agrupen a l’Ateneu per recordar l’amic i homenatjar el mestre. Vicenç Altaió, Lluís Calvo, Antoni Clapés, Joaquim Sala-Sanahuja, Víctor Sunyol i Perejaume, que realitzarà una acció artística. A més, Nú Miret dirà poemes de Joan Brossa.


17 de juny, a les 14 h.
La Rambla de Santa Mònica

Classe de "Global Training" a La Rambla amb CEM Colom

Entrenament intervàl·lic d'alta intensitat, en el qual es treballaran les diferents capacitats condicionals: agilitat, força, flexibilitat, coordinació, velocitat i resistència. Tot això amb un treball per estacions i dirigit per un tècnic especialitzat en aquesta mena d'entrenaments. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia per a usuaris del centre a través de l'app, i a través de infocolom@lleuresport.cat o de la recepció del centre per als no usuaris.


17 de juny, de 16 a 17:30 h.
S'indica a la reserva.

Ruta guiada “Comèdies i Tragèdies de La Rambla” amb Fragment Serveis Culturals

Un passeig que et mostrarà les dues cares d'un fascinant univers que es va definir entre el luxe dels teatres i els palaus modernistes i el terror de les revoltes, els atemptats i els assassinats. Aforament limitat i inscripció prèvia a rutesfragment@fragment.cat o al perfil d'Instagram de @rutesfragment.


17 de juny, a les 18 h.
Tablao Flamenco Cordobés, La Rambla, 35

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Maria Rosa Pérez Casares, exbailaora i propietària del tablao, ens mostra els secrets d'aquest prestigiós i històric temple del flamenc: anècdotes, personatges il·lustres, artistes i moltes coses més. Aforament limitat i inscripció sota petició a tablao@tablaocordobes.com o al tel. 933 175 711.


17 de juny, de 19 a 20 h.
Restaurant Núria. Rambla de Canaletes, 133

Visita guiada a l'exposició del Restaurant Núria + obsequi de tapa i cervesa

En el decurs dels anys, el Núria ha vist el pas del temps i l'evolució de la ciutat de Barcelona i la seva gent des d'un enclavament emblemàtic i representatiu. Gaudeix d’una visita al restaurant i coneix la seva història a través de la seva exposició permanent d’il·lustracions. Inclou una tapa i una cervesa Damm de cortesia. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia a reservas@nuria.com.


18 de juny, a les 19 h.
La Rambla, 35

“Flash Mob” de flamenc amb Karine Amaya a La Rambla amb Tablao Flamenco Cordobés

Gaudeix d’aquest tipus de ball ancestral, declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, en un entorn privilegiat com és La Rambla. Aforament limitat i reserva prèvia a tablao@tablaocordobes.com o al tel. 933 175 711.


18 de juny, a les 20:30 h.
La Rambla, 35

Espectacle amb Tablao Flamenco Cordobés

Aquest espectacle ens mostra els secrets d’aquests ball en el prestigiós i històric temple del flamenc situat a La Rambla. Aforament limitat i reserva prèvia a tablao@tablaocordobes.com o al tel. 933 175 711.


18 de juny, a les 21:30 h.
La Rambla, 35

Concert a “capella” d’Espirituals, Blues i Jazz amb BCN Jazz Voices

No us podeu perdre d'aquest concert a “capella”que us connectarà a les vostres ànimes a través de les màgiques veus i ritmes dels Blues i Jazz submergits en l'emblemàtica Rambla de Barcelona. Aforament limitat.


18 de juny, a les 22:30 h.
La Rambla, 35

Concert de rock & reggae amb Kaudy

El grup format a Barcelona reinterpreta els clàssics de reggae, funk, rock i repertori llatinoamericà. Per aquesta ocasió, ens oferiran un concert de rock & reggae en un espai emblemàtic com és La Rambla. Aforament limitat.


19 de juny, a les 12:30 h.
La Rambla de Santa Mònica

Tallers d’exhibició d'Artesans a La Rambla

Els artesans de la Fira Nova Artesania de La Rambla ens mostren diferents tècniques tradicionals per crear objectes, treballant la fusta, la pell i la plata. Aforament limitat.


19 de juny, de 16 a 20 h.
Rambla de Santa Mònica

Exposició Art al Carrer - Estàtues Humanes a La Rambla

Formen part del paisatge de La Rambla des de fa molts anys i s'ajunten els dissabtes per exhibir el seu subtil art al públic barceloní.


20 de juny, de 11 a 12:30 h.
S'indica a la reserva.

Ruta guiada “Comèdies i Tragèdies de La Rambla” amb Fragment Serveis Culturals

Un passeig que et mostrarà les dues cares d'un fascinant univers que es va definir entre el luxe dels teatres i els palaus modernistes i el terror de les revoltes, els atemptats i els assassinats. Aforament limitat i inscripció prèvia a rutesfragment@fragment.cat o al perfil d'Instagram de @rutesfragment.


20 de juny, a les 12 h.
Plaça Reial

Espectacle “Liceu Vermut” amb Sanjosex

Pocs músics del nostre país posseeixen un signe d’identitat tan característic com la seva guitarra clàssica, que relliga amb la seva veu. Amb unes lletres marca de la casa i el so de la banda que l’acompanya, retrobem la fórmula que va impregnar clàssics ja intemporals com Animal salvatge o Futur incert. Ara presenta Dos somnis, un disc de dimensió fractal: viatja de les escenes més quotidianes a un imaginari quasi mític (“Les estrelles”), alhora que connecta amb la tradició (“Els gegants”) i indaga en el mirall de les generacions (“hi ha una foto a casa on estic tot sorrut, estic mirant els pares ben enfadat, ben geniüt”).


20 de juny, de 16 a 21 h.
Pla del Teatre

Caricatures i Retrats a La Rambla

Des de sempre hi ha hagut pintors i dibuixants a La Rambla. Els diumenges es reuneixen caricaturistes i retratistes al Pla del Teatre.


Del 4 al 20 de juny
Passeig de Colom, 12

Nits inoblidables a La Terrassa del Hotel Duquesa de Cardona

En una de les terrasses amb les millors vistes del port de Barcelona, gaudeix de música en directe dijous, divendres, dissabte i diumenge (19:30 a 20:30 h.) de la mà d'Alfredo de Jesús, DJ resident, així com alguns altres músics com Wax & Boogie, Gigi Mcfarlane, Chino Swinslide, Mirla Riomar, Marcel Vallès, Clara Rueda o Juju & Lidia, entre altres. Recorda que també pots gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica, amb Menú Executiu, carta i una completa oferta de còctels.


Montalegre, 5

Selecció Cultural d’Exposicions - CCCB

Exposicions “Mart. El mirall vermell” (del 25 de febrer al 11 de juliol) i “Ciència fricció. Vida entre espècies companyes” (del 12 de juny al 28 de novembre).


Plaça dels Àngels, 1

Selecció Cultural d'Exposicions - MACBA

Exposicions “En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual” (del 14 de maig de 2021 al 9 de gener de 2022), “Felix Gonzalez-Torres. Política de la relació” (del 26 de març al 12 de setembre) i “MOSTREIG #4. Coses que passen” (del 22 d’abril al 8 d’octubre) - Gratuïta. També està oberta al públic la Col·lecció permanent.


Plaça de la Gardunya, 9

Selecció Cultural d'Exposicions Gratuïtes - Escola Massana

Exposició “Centrifugacions IV” (del 28 de maig al 24 de setembre).


Del 4 al 20 de juny
La Rambla, 7

Selecció Cultural d'Exposicions Gratuïtes - Arts Santa Mònica

Exposició "MIRALLES. Photos & Collages" (del 15 d'abril al 30 de juny) i instal·lació "Dimonis cabosanroque" (del 15 de maig al 13 de juny).


Passatge de la Banca, 7

Selecció Cultural d'Exposicions - Museu de Cera de Barcelona

El Museu de Barcelona presenta "Infection Evolution" amb Horror Box, la nova experiència que combina una visita interactiva de escape room, supervivència i espectacle.


La Rambla, 99

Selecció Cultural d’Exposicions Gratuïtes – La Virreina Centre de la Imatge

Exposicions “La nit incandescent. Viatge al fons del voler viure” de Jo Sol (del 19 de març al 27 de juny), “Nova Babilònia. Designar o no un treball com a art és una decisió tàctica” de Marcelo Expósito (del 11 de juny al 26 de setembre) i “Sòl i Subsòl” de Patricia Dauder (del 11 de juny al 26 de setembre).


Rambla dels Estudis, 115

Programació - Teatre Poliorama

Temporada actual: “La Llamada” i “Eutanasia Deluxe de Samantha Hudson”


Passatge de la Pau, 10

Selecció Cultural d’Exposicions Gratuïta - Fundació Enric Miralles

Exposició “MIRALLES. To be continued…” (del 15 d’abril de 2021 al 23 de desembre de 2021)


Av. de les Drassanes, s/n

Selecció Cultural d'Exposicions - Museu Marítim de Barcelona

Exposicions “Imatges trobades. La Barcelona Marítima de Postguerra” (del 11 de març al 10 d'octubre) i “Vendée Globe 2020. Regata a vela en solitari al voltant del món” (de novembre del 2020 al 6 de juny 2021).


C/ Hospital 51

Programació - Teatre Romea

Temporada actual: “#PuertasAbiertas” (fins al 6 de juny), “L’occasione fa il ladro” (del 10 al 13 de juny), “La Scala di Seta” (del 17 al 20 de juny). Conferència “Rossini al Romea amb Ramon” (8 de juny). Col·loqui “Rossini in visqui voce” (10 de juny). Recital “Rossiniana” (11 de juny).


La Rambla 30-32

Selecció Cultural d'Exposicions Gratuïtes - Escola ELISAVA

Exposició “Materials i cultura, com podem fer front als reptes culturals a través del material” (del 10 de maig al 31 de juliol).


Pi, 5, escala dreta, principal 3a

Programació - Teatre El Maldà

Temporada actual: “Boira a les orelles” (del 11 de maig al 20 de juny).